Veiligheidstoezicht

Zorg voor professionals om toezicht op de veiligheid te houden

Om ervoor te zorgen dat er veilig gewerkt wordt op een bedrijf kun je speciaal veiligheidstoezicht inschakelen. G4S kan je deze diensten aanbieden en professionals sturen die op het bedrijf ingezet kunnen worden om de veiligheid te waarborgen.

Diverse functies op het gebied van veiligheid

De personen die veiligheidstoezicht zijn de volgende: brandwacht, heetwerkwacht, coördinator, mangatwacht (ook bekend als buitenwacht) en de DLP’er of KVP’er. Wat deze functies precies inhouden kun je lezen op de website van G4S. Wil je een van deze personen op de werkvloer hebben maar weet je niet goed welke daar het beste voor geschikt is? Neem dan contact op met G4S. Naast het sturen van de juiste personen kunnen ze je advies geven op dit gebied. Zo krijg jij geheid de persoon die daadwerkelijk wat kan betekenen voor jouw bedrijf.

Professioneel personeel inzetbaar in diverse branches

De deskundigen kunnen ingezet worden in diverse branches. Zo is de kans dat er iemand bij zit die past op jouw bedrijf zeker groot te noemen. De mensen die door G4S gestuurd worden hebben allemaal een gedegen opleiding achter de rug en zijn in het bezit van de benodigde certificaten om een bepaalde functie uit te mogen oefenen. Ze krijgen met regelmaat opfriscursussen zodat ze altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen op hun vakgebied.

Ook voor veiligheidsproducten Naast het personeel kan G4S zorgen voor de benodigde veiligheidsmaterialen die zij nodig hebben. Zo heb je voor advies, diensten en hulpmiddelen maar één bedrijf nodig waar je terecht kunt.