BHV opleiding

Een BHV opleiding volgen die je voorbereidt op de praktijk

Ieder bedrijf dient minimaal één persoon in dienst te hebben die in het bezit is van een BHV certificaat. Heb je dat niet dan is het zaak dat een van de werknemers een BHV opleiding volgt.

Diverse BHV cursussen mogelijk

Deze opleiding kun je ook volgen bij G4S. Je kunt een keuze maken uit diverse cursussen zoals een basiscursus maar ook een herhalingscursus behoort tot de mogelijkheden. Als je op de website van G4S kijkt zie je welke cursussen te volgen zijn en wat ze in het kort inhouden. De veiligheidstraining die het beste bij jouw bedrijf past is niet voor iedereen hetzelfde. Als je het moeilijk vindt te bepalen welke training het meest geschikt is, is het raadzaam eerst inlichtingen in te winnen bij G4S. Zij kunnen je hierin adviseren en als een bepaalde cursus qua standaardinhoud niet voldoende is kan deze op maat gemaakt worden.

Hoe ziet de BHV opleiding eruit?

De BHV opleiding is op diverse trainingslocaties van G4S te volgen. De training bestaat uit een theorie- en een praktijkgedeelte. Nadat de theorie behandeld is wordt deze toegepast in praktische situaties. Op die manier leert de cursist wat er in de praktijk allemaal kan gebeuren en hoe hij of zij dit kan oplossen.

Aantal bhv’ers op een bedrijf Afhankelijk van het bedrijf kan het aantal bhv’ers verschillen. De wet schrijft geen bepaald aantal voor maar gemiddeld één bhv’er per tien personen is gangbaar. Je dient er voor te zorgen dat er altijd minimaal één bhv’er aanwezig is als er gewerkt wordt.