Plaats een billboard

Een billboard is een reclamebord in de openbare ruimte, meestal buiten. Je ziet ze in de steden en langs de (snel)wegen. Via een billboard bereik je snel en gemakkelijk veel mensen. Zo krijgt je bedrijf snel naamsbekendheid en kom je bij een groot publiek onder de aandacht. Iedereen kent ze wel, die kartonnen billboards van karton, maar tegenwoordig zijn er ook digitale billboards. 

Digitale billboards

De kartonnen billboards gaan steeds meer plaats maken voor digitale buitenreclame.

Hieronder vind je de redenen waarom:

  • Digitale billboards kan je via software op een computer heel gemakkelijk zelf aanpassen, zodat je snel kan inspelen op veranderingen. 
  • Het bespaart je tijd en kosten, het is flexibel, dynamisch en modern
  • Het is de snelste en gemakkelijkste manier om je publiek te bereiken
  • Er is geen papier nodig en de gebruikte LED-lampen bij digitale billboards gaan heel lang mee; dit is beter voor het milieu.

Bereik.nl

Het bedrijf Bereik.nl is gespecialiseerd in buitenreclame en digitale billboards. Zij helpen je om een strategische plek te vinden en om een goed ontwerp te maken. Bereik.nl heeft een ontwerpservice die je daarbij ondersteunt. Natuurlijk kan je het ook zelf doen of via je eigen reclamebureau. Bereik.nl vind je door het hele land en kent overal de lokale markt en werkt nauw samen met de gemeenten. Zo bereik je altijd snel en efficiënt je eigen publiek. Kortom Bereik.nl is de perfecte partner voor al uw buitenreclame. 

Vraag een offerte aan

Vraag vrijblijvend een offerte aan via deze link: offerte.

Onderaan het aanvraagformulier kan je bij opmerkingen/vragen je wensen kenbaar maken.