Laat uw kluis op maat maken bij VDH Safes!

Een kluis op maat laten maken heeft veel voordelen. Bij VDH Safes bent u verzekerd van een stevige kluis die gemaakt is door een bedrijf met meer dan 60 jaar ervaring met het verkopen en fabriceren van op maat gemaakte kluizen. Bij Van Den Hoven hebben wij een breed assortiment kluizen en brandwerende kasten. Het zijn niet alleen bedrijven die bij ons kluizen kopen en op maat laten maken maar ook particulieren. Wij zijn een van de weinige onafhankelijke leveranciers van brandwerende kasten en kluizen.

Waarom een op maat gemaakte kluis?

Voor veel banken, retailers, de overheid en bedrijven is een op maat gemaakte kluis handig. Sommige ruimtes laten het toe om een grote kluis neer te zetten. Sommige kluizen voldoen niet aan de eisen van bijvoorbeeld een bank, deze kan er dan voor kiezen om de kluis op maat te laten maken. Sommige ruimtes zijn te klein voor een specifieke kluis, maar een op maat gemaakte/kleinere kluis met dezelfde functies past bijvoorbeeld wel. Bij VDH Safes hebben alle kluizen 2 jaar garantie. Zo kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Wilt u informatie?

Neem gerust contact op met ons, de medewerkers van VDH Safes staan klaar om u te kunnen helpen met het vinden van de juiste kluis. Op onze website is een contactformulier te vinden, wij antwoorden doorgaans binnen 24 uur. Ook kunt u bij ons op bezoek. VDH Safes zit gevestigd aan de Ziedewij 1 in Barendrecht.