Zelf een logo ontwerpen of het uitbesteden?

Als je zelf creatief bent kun je eigenhandig een logo ontwerpen voor je bedrijf. Het is echter wel zo dat het vaak net niet zo professioneel overkomt als je het zelf doet.

Een logo snel in huis

Een logo kun je op veel plaatsen laten maken maar als je het graag snel in huis wilt hebben en er geen enorme uitgave voor wilt doen is het goed om eens op de website van Logosnel.nl te kijken. Zij leveren goede logo’s aan die je al binnen 24 tot 72 uur in huis kunt hebben.

Houd rekening met verschillende stappen

Een goed logo dient hoofdzakelijk herkenbaar te zijn voor mensen. Als een logo ze aanspreekt weet je dat ze dit niet snel zullen vergeten. Logosnel.nl ontwerpt logo’s volgens een 7 stappen tellend plan. Wat deze stappen precies inhouden kun je op hun website lezen maar het is zeker verstandig er al rekening mee te houden als je het bedrijf inschakelt.

Kijk wat je wel of niet mooi vindt

Een van de stappen houdt in dat je al van tevoren goed kijkt wat je wel en wat je niet mooi vindt. Veel mensen hebben vaak al een idee in hun hoofd over hoe een logo eruit dient te komen zien en een ontwerper kan dit vertalen naar een echt logo. Als je reeds kunt aangeven wat je beslist niet wilt wordt het voor de ontwerper ook eenvoudiger een goed en passend ontwerp te maken.