Het beste muzieksysteem voor jouw bedrijf

Het beste muzieksysteem voor jouw bedrijf
Wist je dat je als bedrijf niet zomaar muziek af mag spelen in jouw bedrijfspand? Hier heb je een licentie voor nodig of je moet rechtenvrije muziek gebruiken via een professioneel muzieksysteem. Onze tip: kies voor een muzieksysteem met veel features, dat is van alle gemakken voorzien. In dit artikel nemen we enkele van deze handige features met je door.

1. Muziek streamen via jouw eigen Sonos systeem

Als bedrijf wil je natuurlijk graag de juiste sfeer creëren voor jouw klanten en werknemers. Een professioneel muzieksysteem kan hierbij het verschil maken. Maar misschien heb je dit al? Dat kan dan extra voordelig zijn. Zo kunnen veel muzieksystemen tegenwoordig communiceren met je Sonos muzieksysteem. Dat scheelt weer in aanschaf!

2. Jouw eigen Spotify-playlist legaal afspelen

Helaas kun je niet zomaar je eigen Spotify-playlist opzetten als bedrijfsmuziek. Dat wil zeggen niet rechtstreeks. Door via het soundsysteem te streamen kun je gemakkelijk op legale wijze toch je eigen playlist afspelen.

3. Verschillende muziek in verschillende ruimtes

Met een modern muzieksysteem kun je als bedrijf verschillende muziek afspelen in verschillende ruimtes. Zoals concentratiemuziek op kantoor en Arbeidsvitaminen voor in het magazijn en in de winkel muziek die goed aansluit op de klantbeleving. Uiteraard is ook het volume afzonderlijk te regelen

4. Overal te bedienen van af je smartphone

Uiteraard wordt een muzieksysteem voor een bedrijf anno 2023 niet langer enkel vanachter een pc bediend. Zo kun je nu overal vandaan de juiste muziek opzetten met een app op jouw smartphone of een nieuwe playlist samenstellen.

Modern muzieksysteem is van alle gemakken voorzien

Een professioneel muzieksysteem kan een enorme impact hebben op de sfeer van jouw bedrijfspand. En met de vele handige features die moderne muzieksystemen tegenwoordig hebben, is dit echt een fluitje van een cent. Dol op hightech? Lees hier alles over de overwedigende visule kracht van een videowall