Tape bestellen voor naamsbekendheid

Laatst was is ik op zoek naar tape die ervoor zorgt dat mijn klanten de naam van mijn bedrijf konden zien als ze een pakketje binnenkrijgen. In mijn zoektocht stuitte ik op de site www.bedruktetapefabriek.nl. Deze site verkoopt tape waarop je iets kan laten bedrukken. Het zag er goed uit en dus ging ik de tape bestellen. Ik kon zelf de kleur van het tape bepalen en ook kon ik een logo opsturen dat erop bedrukt zou worden. Na het opsturen van het logo kreeg ik een werktekening per e-mail. De werktekening zag er goed uit en ik heb deze daarom ook goedgekeurd. Op de site stond aangeven dat het snel geleverd zou worden en de tape kwam inderdaad snel bij me binnen. Verder was ik goedkoop uit voor de hoeveelheid die ik had besteld.

Mijn mening over de tape zelf

De tape die ik binnenkreeg van de site beviel me goed. Alles waar ik om had gevraagd was netjes verwerkt in de tape. Mijn logo stond groot en duidelijk op de tape wat ik ook graag wilde. De maten klopten allemaal en kwamen overeen met hetgeen wat ik in gedachten had. Voordat ik de tape binnen had gekregen was ik nog wel bang dat de tape wellicht niet van een goede kwaliteit zou zijn. Gelukkig was dat niet het geval en was de tape zelf ook goed net zoals normale tape. Nu ik de tape eenmaal gebruik voor mijn pakketjes, zien de pakketjes er veel beter uit en kunnen mijn klanten de naam van mijn bedrijf zien. Dit was een voordelige manier om nog meer naamsbekendheid te creëren. Als je ook graag bedrukte tape wilt dan zou ik zeker deze tape bestellen.