Tank transport voor vloeibare lading

Container

Voor het vervoer van een vloeibare lading heb je speciaal transport nodig, tank transport. Dit geldt voor zowel de food industrie als de chemische industrie. Om deze lading te vervoeren heb je een speciale tankwagen nodig. Dit kun je regelen via RvH Transport in Barendrecht. Hier hebben ze namelijk zowel tankcontainers als tankopleggers. Je kunt hier terecht voor binnenlands transport maar ook internationaal transport behoort tot de mogelijkheden. Zelfs spoedtransport behoort tot de mogelijkheden bij RvH Transport. En omdat ze dicht bij Rotterdam gevestigd zijn, zijn ze ook zo bij de Rotterdamse haven zodat ook een spoed lading snel opgehaald kan worden.

Tank transport

Bij tank transport staat de veiligheid voorop

Het vervoer van vloeibare lading moet natuurlijk wel veilig gebeuren. Zeker in geval van chemische vloeistoffen omdat dit meestal ook gevaarlijke stoffen zijn. De chauffeurs moeten dan goed weten hoe ze moeten handelen en waar ze op moeten letten. De tank transport chauffeurs van RvH Transport zijn daarom allemaal volledig opgeleid, ook op het gebied van ADR. Ook de voertuigen zelf zijn uitgerust voor ADR en beschikken over een compressor met tankverwarming. Jouw vracht wordt zorgvuldig, snel en veilig naar de plaats van bestemming gebracht door een ervaren chauffeur.

RvH

RvH Transport heeft de oplossing voor jouw transportprobleem

Ben jij ook op zoek naar trans transport? Neem dan contact op met RvH Transport en informeer naar de mogelijkheden voor jouw lading. De professional van RvH Transport bekijken graag samen met jou naar de beste oplossing voor jouw transportprobleem en zullen je desgewenst adviseren. RvH Transport is een kleinschalig bedrijf hierdoor kan er snel geschakeld worden en kunnen ze ook altijd uitgaan van jouw wensen. Je wordt dan ook echt ontzorgt en het hele proces kan voor jou geregeld worden. Neem telefonisch contact op voor meer informatie of stuur even een mailtje.