Multifunctional leasen? Goed idee!

Leasen wordt een steeds meer aantrekkelijkere vorm van dingen bezitten. Vooral autoproducenten gebruiken dit om hun auto’s te verkopen. Maar een andere vorm hiervan is het multifunctional leasen. Hierbij kan je als kantoor bepaalde kantoorartikelen, zoals printers en kopieermachines, leasen.

De Voordelen

Een groot voordeel van multifunctional leasen is dat je geen gigantische kosten in een keer moet betalen voor een groot aantal producten. In plaats daarvan kan je voor een vast (laag) tarief deze producten betalen voor wanneer jij deze nodig hebt. Daarbij is het ook een groot voordeel dat wanneer je apparaten stukgaan je deze bij de leasemaatschappij kan komen brengen en zij ervoor zullen zorgen dat deze snel weer gemaakt wordt.

Ideaal voor kleine bedrijven!

Doordat er dus geen grote investeringen moeten worden gemaakt is dit type leasen ideaal voor kleine bedrijven en start-ups!

Kosten Besparen

Uiteindelijk komen alle voordelen van dit type leasen samen tot kosten besparen. Het is voor jouw bedrijf stukken goedkoper om printers en kopieermachines te leasen dan 1 grote investering te maken. Daar boven op komt de service van de leasebedrijven die de onkosten van de apparaten minimaliseert. Ook zijn de tarieven van leasen vaak gelijk of zelfs goedkoper dan de concurrenten die deze apparaten in 1 keer verkopen.