Lesgeven wordt weer leuk

Prowise digibord

Iedereen herkent het wel, je bent een les of bijeenkomst aan het volgen en je hebt moeite om geconcentreerd te blijven. Vaak is de stof in combinatie met de manier van lesgeven niet heel actief, na een aantal uur zit de helft van de cursisten te gapen. Met het gebruik van een Prowise digibord heb je hier geen last meer van, je bent actief betrokken bij de manier van lesgeven. Eigenlijk kan de hele klas meedoen, niet alleen meer luisteren maar ook actief je stem laten horen en eventueel zelf meeschrijven op het digitale bord. 

Prowise digibord

Voor nu en de toekomst

Door gebruik te maken van een Prowise digibord ben je klaar voor nu en de toekomst, het digitale bord is op verschillende locaties in te zetten. Ook voor het bedrijfsleven is het bord uitstekend te gebruiken, bijeenkomsten en vergaderingen krijgen een hele nieuwe dimensie. Tevens hoef je er niet bang voor te zijn dat gegevens van bedrijven en leerlingen niet veilig worden bewaard, door het speciale privacy certificaat ben je er zeker van dat gegevens altijd in veilige handen zijn. Het bord behoort tot de beste borden die er op de markt verkrijgbaar zijn, en niet onbelangrijk is het bord voorzien van energy star certificering.

Multifunctioneel scherm

Het prachtige scherm van een Prowise digibord is voor meerdere opties te gebruiken, naast les en informatie geven kun je ook de normale computer software erop laten zetten. Voordeel is dan dat je het digitale bord als een computer kunt gebruiken, omdat het scherm in iedere ruimte zichtbaar is kun je het overal gebruiken. Voorheen kon je niet vanaf de zijkant naar een scherm kijken, of je had een vertekend beeld of je zeg niets meer. Bij dit scherm kun je vanaf iedere hoek naar het scherm kijken, en alles wat er te zien is nog uitstekend volgen.