Inkoopproces verbeteren

Inkoopproces verbeteren

Inkoopproces verbeteren kan met de hulp van een speciaal programma.
Optiply is een tool, een speciaal programma waarmee je zo makkelijk de voorraden kunt bekijken. Hierdoor is het mogelijk om dit gedeelte helemaal uit handen te geven. Want door middel van een
geautomatiseerde inkoopadvies, heb je hier verder geen omkijken meer naar.

Inkoopproces verbeteren

Veel voordelen om het inkoopproces te verbeteren

Als eigenaar van een eigen webshop is dit een geweldige manier om tijd en geld te besparen. De voordelen zitten in het inkopen van bepaalde producten die bijna niet meer in voorraad zijn. Echter toen ik dit nog zelf in de gaten moest houden, bestelde ik ruim van tevoren een product. Gevolg was dat ik hierdoor meer uit aan het geven was, dan dat er binnen kwam. Met de hulp van het programma van Optiply heb ik dat probleem niet meer. Want ruim op tijd worden mijn voorraden weer aangevuld en dat is fijn om te weten. Vooral omdat ik er verder geen extra tijd meer hoef in te steken.

Door gebruik te maken van de mogelijkheden van Optiply is mijn omzet flink gestegen. Ook de ruimte in mijn opslag heeft een andere wending gekregen. Dat komt omdat ik nu ruimte heb om mijn assortiment uit te breiden met andere verkoop producten. Al met al zijn wij er heel veel beter van geworden door het inkoop proces volledig uit handen te geven.