Ideale werkhouding dankzij een Ergo zit-sta oplossing

Ideale werkhouding

Dankzij de Ergo zit-sta oplossing creëer je een ideale werkhouding Misschien vraag jij je nu wel af wat dit precies is. Nou dat kan ik je vertellen. Een Ergo oplossing kan een normaal bureau omtoveren tot een ergonomisch model. Deze werkplek is voorzien van een grote ruimte en een ruimte lager is er de mogelijkheid om een toetsenbord en een muis te plaatsen. Voor mensen die vaak lang achter een bureau moeten werken, is dit een geweldige uitkomst. Want nu zit je niet de hele dag in één houding. je kan op elk gewenst moment gaan staan en toch jouw werkzaamheden uitvoeren.

Mijn werk bestaat hoofdzakelijk uit content schrijven voor verschillende bedrijven. Hier zit ik meer dan acht uur achter mijn scherm. Af en toe neem ik pauze, maar ik merk wel dat een hele dag achter mijn scherm zit, veel klachten kan geven. Ideale werkhouding

Nu zit ik dagelijks in de ideale werkhouding

Sinds ik een Ergo oplossing in gebruik heb genomen kan ik mijn werk een stuk prettiger uitvoeren. Nu hoef ik niet alleen maar in één houding achter mijn scherm het werk uit te voeren. Op bepaalde momenten voer ik mijn werkzaamheden het liefste staand uit. Hier kan ik dan makkelijk mijn benen strekken.

Niet alleen een Ergo product kan je bij Ergonomique kopen, er is hier vele meer mogelijk. Allemaal ergonomische producten die het werken achter een computer een stuk draaglijker maken. Het is hier zelfs mogelijk om een proefpakket muizen aan te vragen. Zo kan je voor een bepaalde periode een aankoop uitproberen. Lijkt het na deze proefperiode niks, dan kan je een ander product uitproberen.

Inmiddels werk ik al een tijd met meerdere ergonomische producten. Zoals een ergonomische muis en een muismat met een speciale polssteun. Deze heb ik ook eerst mogen uitproberen voordat deze definitief werd aangeschaft. Ideale werkhouding