Gebroeders Nijssen ontwerpt unieke winkelinrichting

Retail design en Winkelinrichting interieur kinderkleding bubbles door WSB

Vanuit de werkplaats van de Gebroeders Nijssen uit Eindhoven worden al jaren prachtige producten voor de winkelinrichting gemaakt. Het bedrijf bestaat al bijna 70 jaar en is gestart als metaalwerkplaats. Daar werden allerlei soorten producten gemaakt, vaak onderdelen voor machines. Tegenwoordig worden er complete producten voor de winkelinrichting gemaakt. Daarbij moet je denken aan rekken, hekken, toonbanken, balies en andere typische producten die in winkels worden gebruikt. Het gaat om producten van metaal en kunststof, die in opdracht van de winkelier op maat worden gemaakt. De producten zijn dus allemaal uniek.

Perfect op maat met een luxe touch

Bij verbouwingen of een herinrichting van de winkel zijn de standaard kledingrekken, stellingen, afrekenbalies, etc. altijd net niet van de goede maat. Ze zijn net te groot of net te klein voor de plek waar ze bedoeld waren. De producten voor de winkelinrichting van de Gebroeders Nijssen wordt op maat gemaakt. Dat wil zeggen dat de producten precies passen op de plaats waar ze moeten worden gebruikt. Qua vorm en uitstraling worden ze volledig afgestemd op de winkel. Een winkelinrichting wordt soms gemaakt op basis van een uitgewerkt idee van de opdrachtgever. Maar af en toe krijgt het ontwerpteam van Gebroeders Nijssen de volledige vrijheid en dat levert bijzondere oplossingen op.

Winkelinrichting uit de eigen werkplaats

Alle producten die in de winkelinrichting worden gebruikt, zowel van metaal als van kunststof, worden in de eigen werkplaats gemaakt. Het proces van ontwerp tot levering wordt helemaal verzorgd. Dat is fijn voor de opdrachtgever. Die heeft één aanspreekpunt, waar hij met al zijn opmerkingen en vragen terecht kan. Als de winkelinrichting klaar is wordt die door de eigen mensen afgeleverd en geïnstalleerd. Eventuele gebreken worden meteen verholpen. Met deze manier van werken oogst het bedrijf veel waardering in de markt van maatwerk winkelinrichting.