Kies een mooi dekbedovertrek!

Dekbedovertrek

Iedereen heeft een fijn bed die wordt ingericht naar eigen smaak. Zo heb je misschien meerdere kussens op je bed of heb je veel erg veel kussens. Vaak kiezen mensen ook nog eens voor een leuk dekbedovertrek dat dan weer past bij het kussen dat ze willen gebruiken. Dat is handig, want als het matched oogt het voor jezelf ook een stuk beter. Gelukkig is het matchen van een overtrek ook niet zo lastig. Met de hoeveelheid keus die je steeds hebt tussen de verschillende overtrekken zal er sowieso iets tussen zitten wat jij wel leuk gaat vinden. Je hebt namelijk de keus tussen kleuren en patronen of misschien een leuk plaatje.

Dekbedovertrek

Kleur

De kleur van een overtrek kan van simpel wit naar blauw of geel gaan. Er zijn erg veel verschillende kleuren die jij kunt kiezen en dat is best handig. Hierdoor is het ook makkelijker om een dekbedovertrek te matchen met een kussen of met je matras. Wat dan ook heel erg handig is om te doen is om kleuren te kiezen die goed bij elkaar passen. Neem vooral geen kleuren die elkaar afstoten. Die oogt voor jezelf erg rommelig en dat is niet fijn en dan vooral niet in je bed.

Patroon

Wat het kiezen van een overtrek best wel lastig kan maken is een patroon voor op je overtrek. Daar heb je heel erg veel keus uit en dat kan fijn zijn, want de kans is dan groter dat je iets vindt wat goed op je bed past. Een nadeel is dat je misschien lang moet zoeken. Neem dan ook vooral rustig de tijd. Er zijn zoveel verschillende dekbedovertrekken dat je echt rustig moet kijken. Je vindt vanzelf wel iets dat goed b