Een franchise adviesbureau, iets om in overweging te nemen

Een franchise adviesbureau beginnen is ideaal voor diegene die het zelfstandig ondernemerschap ambieert maar niet zit te wachten op lastige zaken zoals dealen met onderbezetting tijdens zomerperiodes. Het is vaak knap lastig om je klanten op hetzelfde niveau je diensten te kunnen blijven aanbieden als er nauwelijks personeel op de zaak is. Wanneer je deel uitmaakt van een coöperatie als Kubus, hoef je daar geen slapeloze nachten meer van te hebben.  Wanneer het jou niet lukt om aan personeel te komen, wordt dit vanuit de coöperatie voor je geregeld.

Kubus maakt van ondernemen een feest

Naast het regelen van vervanging zijn er meer zaken die je wat makkelijker worden gemaakt, zoals accountantsverklaringen. Maar wat er vooral erg aantrekkelijk aan is, is het feit dat er door al die aangesloten leden zoveel kennis aanwezig is. Er is altijd wel iemand die je kan helpen bij een ongangbaar verzoek van een klant, waar jij je aanvankelijk geen raad mee wist omdat het om een subdisclipline handelt die bijna nooit voorkomt. Van de andere kant kun jij ook weer vakcollega’s helpen, wat jou een erg voldaan gevoel geeft.

 

Een enthousiaste groep

Je bent ondernemer en hebt je eigen kantoor, maar toch heb je het idee dat je samenwerkt met fijne mensen die allemaal even gedreven en bedreven zijn in hun vak als jij. Dit draag je uit en de klant merkt dat. Zij zullen Kubus dus als een positieve merknaam gaan ervaren. Het is dan ook een pré om deze naam aan de gevel van je kantoor te kunnen voeren.

 

Je bent nooit uitgeleerd

Ben je zo’n iemand die altijd bij wil leren, dan is jezelf aansluiten bij Kubus een goed idee. Aangezien zij willen dat hun leden altijd up-to-date zijn wat betreft kennis, is er een trainingsprogramma dat constant draait. Beginners krijgen een stage plus opleiding in een regionaal opleidingscentrum, zodat ze precies weten wat het werken in de coöperatie Kubus met zich mee brengt.