Breidt kantoor op een eenvoudige manier uit

In een magazijn wordt vaak niet veel ruimte meegenomen voor een kantoor, en terecht want iedere vierkante meter oppervlak is hard nodig om producten te kunnen opslaan. Maar met de etagevloer van Plusm2 kun je heel eenvoudig een kantoor bouwen, spaart ruimte en je kunt er met bijvoorbeeld een heftruck onderdoor rijden. Aan alles is gedacht door ons, de veiligheid, trappen en een bordes om bij het kantoor te komen vanaf de begane grond. Alle vloerconstructies worden geleverd in voorverzinkt staal in een grijze kleur.

Etagevloer

Zelfdragende construcție

De staalconstructie van de etagevloer is zelfdragend, daarbij is de afwerking van de vloer van spaanplaat. Het zogenaamde europrofiel biedt tegenover concurrenten wel wat voordelen, eenvoudig is deze op maat te maken voor jouw project. Het materiaal heeft Plusm2 op voorraad als bandmateriaal, daarom is er ook nooit restmateriaal wat weggegooid moet worden. Om het maximale eruit te halen is de stramien zo lang als de maximale draagcapaciteit toelaat. Maar 10 cm inkorten of langer dan de standaard maat is zonder meerkosten mogelijk.

Volledig zelfdragend

Etagevloer

Op de betonvloer na worden er geen andere onderdelen belast met de etagevloer. Om de vloer stabiel te maken zijn er wel een aantal elementen nodig, met de bevestiging ben je redelijk flexibel waar je deze aanbrengt. Voor het fabriceren van de onderdelen zijn we niet afhankelijk van andere leveranciers. Betrouwbaar en een snelle levering is daardoor een garantie bij Plusm2. Natuurlijk ben je als klant of toekomstige klant van harte welkom om het productieproces van een vloer te komen bekijken.