Bedrijfskleding Horeca

Bedrijfskleding Horeca kan ontworpen en gemaakt worden door
Suit Up Corporate Fashion. Hier is een heel team aan de slag om de mooiste collecties te maken. Als medewerker in de horeca weet je het beste welke kleding wel of niet goed zit. Het is belangrijk dat iedereen die in deze branche werkzaam is de juiste kleren aan heeft. Ten eerste staat dit een stuk netter. Ten tweede weten de gasten precies wie wel bij het personeel hoort en wie niet. Een ten derde, voelt iedereen zich prettiger in een outfit die gemaakt is van soepel materiaal. Het is dan ook erg belangrijk om naar de wensen van de medewerkers te luisteren als je als ondernemer van plan bent om een geheel nieuwe collectie aan te schaffen. 

Bijzonder mooie bedrijfskleding horeca

De horeca branche, bestaat uit meerdere afdelingen. Zo heb je als eerst de keuken, de bediening en in sommige gevallen ook de receptie. Hierdoor is het van belang dat elke afdeling de juiste werkkleding aan heeft. Een kok kan moeilijk in de kleren van de bediening gaan lopen. Behalve dat dit niet passend is, kan het ook gevaarlijk zijn. Want in de keuken moet er meer op de veiligheid worden gelet, dan in de bediening. Hierdoor worden de materialen waarmee de kleding gemaakt worden, ook zorgvuldig uitgezocht. 

Suit Up weet als geen ander welk materiaal het beste gebruikt kan worden. Ook de modellen worden uitvoerig besproken in een kennismakingsgesprek. Een gesprek die tot in de puntjes goed moet worden besproken, om zo geen enkel detail te missen, bij het ontwerpen van een bepaalde collectie.