Zoek jij een goede bhv app?

Wil jij bedrijfshulpverleners snel kunnen alarmeren? Dan is de bhv app van MultiBel de ideale oplossing! Het is altijd belangrijk dat er bij een calamiteit zo snel mogelijk gereageerd wordt, iedere seconde telt immers in deze gevallen. Maar snel handelen is alleen mogelijk als je mensen ook snel kunt bereiken. Met de bhv app van MultiBel is dit geen enkel probleem, hoe groot jouw instelling, bedrijf of organisatie ook is! De juiste personen worden snel op de hoogte gebracht en zien in de melding meteen om wat voor soort calamiteit het gaat. Zo kan er efficiënt en effectief gehandeld worden!

Bhv app voor iedereen

In alle bedrijven en bij alle organisaties moeten er bedrijfshulpverleners aanwezig zijn, dat is een eis die wettelijk vastgelegd is. Zo is er altijd iemand die weet wat er gedaan moet worden in het geval van een noodsituatie. Maar is de bhv app nu ook voor al deze organisaties en bedrijven geschikt? Jazeker, hoe klein of groot ook, er kan altijd met de software van MultiBel gewerkt worden! De applicatie wordt al ingezet bij:

  • gemeenten
  • ziekenhuizen
  • industrie
  • kantoren
  • zorginstellingen
  • hotels

Je ziet, het maakt niet uit om wat voor soort organisatie het gaat of om welke bedrijfssector, je kunt deze bhv app altijd inzetten. Hij kan bovendien niet alleen maar gebruikt worden om bedrijfshulpverleners te waarschuwen, maar ook ingezet worden als ontruimingsinstallatie, als noodknop bij bedreigingen en agressie, bij technische storingen en bij IT problemen. Daarnaast heeft deze applicatie ook een functionaliteit voor alleen werkers. Als iemand op een andere locatie dan collega’s alleen moet werken, brengt dit bepaalde risico’s met zich mee. Een bedrijfsongeval zal bijvoorbeeld niet snel opgemerkt worden. De bhv app heeft daarom een speciale functie voor mensen die alleen werken. Er wordt dan met een bepaalde interval een bericht gestuurd en als de alleenwerker deze niet bevestigd, weten collega’s dat er iets aan de hand is. Ook kan de valdetectie ingeschakeld worden, dan wordt er bij een val automatisch een waarschuwing verstuurd.

Veel functionaliteiten

Het is dus duidelijk dat de bhv app van MultiBel veel functionaliteiten heeft en op veel manieren toegepast kan worden. Een van de mogelijkheden die we nog niet genoemd hebben, is het gebruik van een stil alarm. Dit kan noodzakelijk zijn op die plaatsen waar mensen zelf niet over kunnen gaan tot evacuatie. Denk aan gevangenissen, ziekenhuizen en zorginstellingen. Een luid klinkend alarm zou dan tot paniek leiden, terwijl een stil alarm je de gelegenheid geeft om rustig het pand te ontruimen. Zo kan de bhv app dus echt op veel verschillende manier toegepast worden. Je kunt hem bovendien koppelen aan systemen die al op jouw locatie aanwezig zijn, zoals het brandalarm. Ben jij op zoek naar een manier om de bedrijfshulpverleners goed te kunnen bereiken en goed in te kunnen zetten? Dan is het zeker de moeite waard om MultiBel eens te proberen. Zij hebben zowel een gratis als een betaalde versie van hun bhv app, waarbij de betaalde versie uiteraard meer mogelijkheden biedt. Maar met de gratis variant heb je ook al ontzettend veel mogelijkheden voor jouw organisatie!