Wil je meer YouTube-views krijgen, maar geen idee waar te beginnen?

Je hebt de perfecte titel, tags en beschrijving, je video is hilarisch en je bent als een gek op je Facebook- en Twitter-pagina gepromoot, maar je video krijgt nog steeds niet de erkenning die je denkt dat hij verdient? We hebben een paar tips in handen die je YouTube-video views enorm kunnen vergroten. Lukt het je niet met de tips, dan kun je altijd nog Youtube views kopen op een simpele en eenvoudige manier!

Annotaties tussen video’s

Je kent die kleine tekstballonnen die je ziet opduiken in de video’s van mensen met tekst die dingen zegt als “Thumbs Up!” Of “Subscribe!”? Dat zijn YouTube-annotaties en ze zijn een fantastische manier om je videoweergaven te vergroten. Door middel van annotaties kun je van de ene video naar de andere linken, evenals naar afspeellijsten van je video’s, je kanaal en meer, waardoor je kijkers worden gedwongen meer van je video’s te bekijken. Annotaties zijn een geweldige manier om kijkers te wijzen in de richting van het bekijken van je andere video’s, en om je weergave telling over je hele kanaal te verhogen.

Afspeellijsten

Veel YouTube-gebruikers realiseren zich niet dat afspeellijsten een geweldige manier zijn om je videoweergaven te vergroten. Een afspeellijst is een lijst of groep video’s die op volgorde worden afgespeeld, de ene na de andere video. Het goede aan afspeellijsten is dat ze afzonderlijk in de zoekresultaten worden weergegeven. Dat betekent dat als je een video hebt over kikkers of een afspeellijst over dieren waarin de kikkervideo is opgenomen, kijkers meer mogelijkheden hebben bij het zoeken naar je video. Ze kunnen ervoor kiezen om je afspeellijst te bekijken, of ze kunnen ervoor kiezen om je kikkervideo te bekijken.

Omdat afspeellijsten je video’s automatisch een voor een afspelen, kijken kijkers naar afspeellijsten en bekijken ze meestal meer van je video’s, wat geweldig is om de weergaven op je kanaal te verbeteren. Afspeellijsten kunnen ook worden ingesloten, zodat kijkers al je video’s samen op je blog of website kunnen bekijken.

Meer Abonnees

Abonnees zijn, zonder enige twijfel, de beste manier om meer weergaven te krijgen van je video’s. De mensen die je op jouw abonneren, zijn immers je fan basis en ze staan ​​klaar om nieuwe video’s te uploaden zodat ze deze kunnen bekijken. Hoe meer abonnees je hebt, hoe meer weergaven je binnen de eerste paar dagen of zelfs uren krijgt als je je video uploadt. Wanneer iemand zich op je abonneert, worden al je nieuwe video’s weergegeven op hun startpagina weergegeven en kunnen ze zich zelfs abonneren om per e-mail op de hoogte te worden gesteld wanneer je iets nieuws uploadt naar de videosite.

Hoe krijg je nieuwe abonnees?

Veel kijkers denken er niet over na om zich op iemand te abonneren, maar als er een annotatie op het scherm verschijnt die hen eraan herinnert zich te abonneren of, beter nog, als je het zelf in je video vraagt, zullen ze eerder geneigd zijn door te klikken om zich te abonneren op je toekomstige video’s. Maak dus gebruik van afspeellijsten en annotaties om meer volgers te krijgen!