Wat moet u doen als u een uitzendbureau starten wilt?

Ik ben lange tijd consulente geweest voor een uitzendbureau, dat heb ik altijd leuk werk gevonden, maar op een gegeven moment merkte ik dat ik meer uitdaging nodig had. Alleen maar mensen blijven recruiten de hele dag vond ik op een gegeven moment niet meer zo leuk of interessant. Ik ging met een goede vriendin van me in gesprek die haar eigen bedrijf had opgestart het jaar daarvoor en zij zei: waar ga je niet zelf een uitzendbureau starten? Dat leek me gelijk een leuk idee,, ik wist tenslotte al heel veel er vanaf. Dus ik ging op zoek naar meer info over een uitzendbureau starten en over alles wat daarbij komt kijken. Ik vond de site oneps.nl en de mogelijkheid om met hen samen te werken. oneps is een full service HR bureau die medewerkers uitzendt, met werkgevers samenwerkt, vacatures van andere bedrijven op hun site plaatst en nog zoveel meer. Zij kunnen dus helpen bij een uitzendbureau starten en zullen dan helpen bij o.a. recruitment en alle backoffice zaken zoals contractbeheer, salarisadministratie, facturatie, debiteurenbeheer, ziekte, pensioen en overige zaken. Ze bieden een scherp all in tarief waardoor de samenwerking ook nog eens leuk is op dit gebied. Ze hebben ruim 10 jaar ervaring, ontzorgen voor de volle 100%, bieden dus scherpe tarieven waar alles in zit, hebben een groot netwerk aan recruiters, bieden alle contractsoorten aan van uitzenden tot aan aan vast contract en ze zijn ook nog eens volledig gecertificeerd. Via de site kunt u, als u hier interesse in heeft, direct een offerte aanvragen, deze is uiteraard geheel vrijblijvend. Ook als werkzoekende kunt u bij hen terecht en ook werkgevers kunnen zich bij hen aansluiten. Over het bedrijf lezen doet u via de site, u kunt contact met ze opnemen via telefoon en via email, dan nemen ze zo snel mogelijk contact met u op. Werknemers hebben een eigen uren portaal waar ze op in kunnen loggen. Diverse downloads staan op de site, neem die eens rustig door. Ze bieden ook een leuk blog met allerlei interessante artikelen over diverse zaken waar u te maken mee kunt krijgen.

Wilt u ook een eigen uitzendbureau starten?

Dan raad ik het zeker aan om een keer een kijkje op deze site te gaan nemen en u te verdiepen in wat dit bureau allemaal te bieden heeft. Vanaf het eerste contact verliep het al heel fijn, ik ben met ze gaan samenwerken door wat ze te bieden hebben en waar ze bij ondersteunen, maar ook omdat ze me direct een fijn en vertrouwd gevoel gaven. Ik kan van ze op aan en dat is heel belangrijk.

Interesse in de diensten van dit bureau?

Dan moet u een keer op de site gaan kijken, want:

  • Ze kunnen u helpen bij uw backoffice werkzaamheden
  • Ze hebben meer dan 10 jaar ervaring
  • Ze hebben een groot netwerk van recruiters

Toch zeker de moeite waard om een keer goed naar te kijken al zeg ik het zelf. Ik ben super tevreden met onze samenwerking!