Wat is digital signage

wat is digital signage

Het antwoord op de vraag: wat is digital signage, is erg makkelijk. Dit wil niet meer zeggen dan communicatie via beeldschermen. Hiermee is het mogelijk om een groot publiek tegelijk aan te trekken. Vaak zie je in een grote stad deze vol hangen met diverse schermen. Elk scherm geeft zo een kijk op een bepaald product of onderneming. Vooral wanneer het donker begint te worden is het een zeer mooi gezicht om naar deze schermen te kijken. De informatie die jij als bedrijf hierop kan zetten is echt het laatste nieuws. Het is zeer makkelijk om hier alles op te zetten, een heel ander verhaal wanneer je met posters en ander materiaal moet werken.

wat is digital signage

Heb je nu antwoord op de vraag; wat is digital signage

Sinds kort is ons bedrijf ook overgestapt op narrowcasting. Alle borden waarop geschreven kon worden zijn weggehaald en hebben plaats gemaakt voor deze digitale schermen. Op deze manier kan iedereen tegelijk de juiste informatie krijgen. Via IP Digital Signage Solutions B.V. is het mogelijk om deze schermen aan te schaffen en ook de software waarmee je aan de slag kan gaan.

Veel winkels hebben inmiddels ook deze schermen in de zaak hangen. Hiermee kunnen zij reclame maken voor bepaalde producten. Zodra jij in deze winkel loopt kan je op diverse schermen zien wat er in de aanbieding is. Erg makkelijk want op elk gewenst moment kan deze informatie wissen en andere informatie op laten zien.