Vul je cv aan met een Green Belt certificaat

Een Green Belt certificaat behalen is een mooie extra op je cv en in je ervaring. Met een Green Belt certificaat kun je bewijzen dat je in staat bent om processen binnen een bedrijf te optimaliseren op een professionele manier, door het beste uit jezelf te halen maar ook door je collega’s te activeren. Een Green Belt certificaat is een aanvulling voor de Lean Six Sigma methodiek. Het Green Belt certificaat geeft aan dat je kennis en ervaring kunt combineren en hiermee een afdeling laat excelleren.

Invulling van de training

De trainingen om het Green Belt certificaat te kunnen behalen worden gegeven op verschillende unieke locaties in Nederland. Bijna iedere maand start er een nieuwe training op een andere locatie. De training duurt zes dagen en leidt professionals op tot procesverbeteraars. Je leert om met focus op snelle implementatie projecten uit te voeren en collega’s aan te zetten tot het aandragen en doorvoeren van verbeteringen. Twee van de zes trainingsdagen staan in teken van de Lean principes en er wordt tijdens de training nadruk gelegd op de DMAIC projectstructuur van de Six Sigma methodiek.

Volg de training op een unieke locatie

De training voor het Lean Six Sigma Green Belt certificaat kun je online of op een fysieke locatie volgen. De fysieke locaties zijn in Arnhem, Amsterdam, Rijswijk, Rotterdam, Dalfsen, Den Bosch, Driebergen, Groningen en Nieuwegein. In Driebergen en Arnhem zijn meerdere trainingslocaties. Zo kun je het Green Belt certificaat halen in Arnhem in stadsvilla Sonsbeek of het Burgers Zoo Safari Meeting Centre. Waar je de training ook volgt, met een Green Belt certificaat heb je een mooie aanvulling op je cv en set van vaardigheden.