Reclame voor mijn eigen bedrijf

Omdat ik sinds kort een eigen bedrijf heb, is het voor mij van belang geweest om goede reclame te maken voor dit bedrijf. Net om mezelf goed bekend te maken bij het grote publiek. Hiervoor waren auto stickers wel een goed idee vond ik zelf, omdat ik vaak ook rondrijd met de wagen. Daarom ben ik hiervoor op zoek gegaan op het internet en ben ik terecht gekomen bij deze website.

Mijn ervaring met dit bedrijf

Ik was al tevreden over het bedrijf toen ik de website bekeek. Deze zag er voldoende professioneel uit,maar zag er ook persoonlijk genoeg uit voor mij. Ook de medewerkers waren zeer vriendelijk en behulpzaam wanneer ik ze contacteerde met verdere vragen van mezelf. Dit alles en het feit dat de prijzen goed meevielen hebben me overhaald om in zee te gaan met dit bedrijf. Intussen heb ik de auto stickers ontvangen en ik kan zeggen dat deze er zeer goed uitzien. De vorm, de kleuren, de grootte… Het is eigenlijk perfect voor mij. Ik rijd dus intussen rond in mijn auto met de reclame op de wagen. Ik hoop dat dit ook zijn effect zal hebben op lange termijn. Maar voor nu wil ik dit bedrijf graag aanraden aan anderen!