Promoot je bedrijf op duurzame wijze met een Tacx bidon

Als je op zoek bent naar een manier om je bedrijf in de schijnwerpers te zetten, dan is het altijd een goed idee om promotiemateriaal te gebruiken. Hoe goed dit kan uitpakken als je het slim aanpakt is ooit bewezen door Unox. Het marketing team had bedacht om duizenden fel oranje Unox mutsen te maken, zodat die gratis uitgedeeld konden worden tijdens de Elfstedentocht van 1997. Aangezien de Elfstedentocht een evenement is dat zelden voorkomt (1997 was het laatste jaar dat er een Elfstedentocht plaatvond), is het ook een uniek evenement waar veel mensen naar kijken. Dus er zijn heel veel TV ploegen met camera’s die verslag doen. Wat iedereen vervolgens thuis op TV zag, waren mensenmassa’s met allemaal een Unox muts op het hoofd. Betere reclame kun je bijna niet maken. Het is dan ook goed om promotiemateriaal tijdens sportevenementen te gebruiken. Sportevenementen trekken vaak veel publiek en worden vaak genoeg door TV ploegen verslagen. Dus als je een Tacx bidon koopt en deze voorziet van jouw bedrijfslogo, dan kun je makkelijk reclame maken. Helemaal als je meteen heel veel Tacx bidons koopt en die allemaal bedrukt. Maar het is ook belangrijk dat je de reputatie van je bedrijf niet beschadigd. Als je na een sport evenement allemaal weggegooide bidons vindt die het milieu op die manier schade toebrengen, dan wil je niet dat jouw bedrijfsnaam op die bidons staat. Het is dan ook goed om een Tacx bidon te gebruiken van bottlepromotions.com. Dit zijn namelijk hele duurzame en milieuvriendelijke bidons. Door gebruik te maken van biologische polyethylene, kan de duurzaamheid van de Tacx bidon worden gegarandeerd. Dus de hoeveelheid plastic die jaarlijks in de natuur terecht komt, zal dankzij de Tacx bidon net weer een beetje lager zijn. Dat is goed voor het milieu, maar ook voor jouw bedrijf als je gebruik maakt van dit soort duurzame artikelen. Los van de duurzaamheid, haal je met een Tacx bidon natuurlijk ook gewoon uitstekende kwaliteit in huis. Het Nederlandse bedrijf is al sinds1957 actief en dat betekent dat je kunt vertrouwen op meer dan een halve eeuw aan innovaties en kennis. Qua promotiemateriaal is het dan ook ideaal, aangezien je op een bidon ook genoeg ruimte hebt voor een bedrijfslogo of bedrijfsnaam. Veel mensen kiezen dan ook voor een Tacx bidon als promotiemateriaal. Mocht je meer willen weten over de mogelijkheden, neem dan vooral eens een kijkje op de site van bottlepromotions.com. 

Bestel de Tacx bidon via de website 

Als je aan de slag wilt met promotiemateriaal, dan kun je terecht bij bottlepromotions.com. Je kunt aangeven wat je wensen zijn, wat er op de bidons gedrukt moet worden, hoeveel je er wilt hebben, et cetera. Vervolgens gaan de professionals van Bottle Promotions aan de slag om al je wensen zo goed mogelijk te realiseren. Daarna kun je de bidons verspreiden tijden een sportevenement. 

Kijk voor meer informatie op bottlepromotions.com

Mocht je graag meer willen weten, dan kun je altijd even een kijkje nemen op de website. Hier vind je meer informatie over: 

  • Bidons en accessoires
  • Promotieprints 
  • Duurzaamheid