Op zoek naar een online marketingbureau

Ik had sinds een aantal maanden een eigen bedrijf opgericht. Ik had een opleiding gevolgd en behaald als automonteur. Ik had een aantal jaar als monteur bij een garage gewerkt bij mij in de buurt. Ik had een erg goede band met mijn collega’s opgebouwd door de jaren heen. Ik vond het werk erg leuk om te doen en ik ging voor een lange tijd echt met plezier naar mijn werk toe. Ik wilde na een tijdje graag mijn eigen garage openen. Ik had mijn salaris iedere maand voor de afgelopen jaren apart gelegd zodat ik uiteindelijk een pand kon kopen. Ik had na een tijdje te hebben gezocht uiteindelijk een pand kunnen kopen bij mij in de buurt. Ik bied onder andere onderhoudsbeurten en APK keuringen aan tegen een zeer scherpe prijs. Ik had in het begin erg veel klanten en het bedrijf breidde zich erg snel uit. Ik had een aantal werknemers in dienst genomen waar ik in een aantal maanden tijd al een erg goede en hechte band mee had opgebouwd. Ik deed de boekhouding van het bedrijf in het begin allemaal zelf. Dit begon erg veel werk te worden waardoor ik een boekhouder had ingeschakeld. Tijdens mijn zoektocht naar een goede boekhouder kwam ik uit op een advertentie van een online marketingbureau.


Meer informatie over een online marketingbureau

Ik ging vervolgens op het internet op zoek naar een online marketingbureau omdat mij dit erg handig leek om het bedrijf zo nog verder uit te breiden. Ik kwam na een tijdje te hebben gezocht op het internet uit op de website van Dutch Blue. Hier was erg veel informatie te vinden over wat het bedrijf de klanten aanbiedt. Dit sprak mij erg aan waardoor ik contact had opgenomen met het bedrijf