Onlangs een bedrijfsongeval gezien

bedrijfsongeval gezien

Voor een tijd terug heb ik een bedrijfsongeval gezien. Behalve dat dit nog op mijn netvlies vast staat, gaat het gelukkig beter met het slachtoffer. Maar de schrik zit er zeker nog goed in. Het ongeluk gebeurde eigenlijk heel erg onverwachts. Mijn collega wilde een lamp vervangen en in plaats van een goede ladder hierbij te pakken, pakte hij een stoel. De ladder moest hij in een magazijn ophalen en de stoel stond binnen handbereik. Voordat ik het in de gaten had stond hij op de stoel om de lamp te vervangen.

bedrijfsongeval gezien

Een bedrijfsongeval gezien en getuigen hiervan zijn

Net toen ik weg wilde lopen zag ik dat mijn collega begon te wiebelen en op de grond viel. In eerste instantie leek er dat er niets aan de hand was, echter was dit wel het geval. Want hij was zo ongelukkig terecht gekomen dat hij zijn heup had gebroken. Meteen de bhv gebeld en deze kwamen eraan rennen. Echter konden zij niet meer doen dan de ambulance te bellen.

Dankzij de hulp van de SAP Letselschade Advocaten is het allemaal met een sisser afgelopen. Want dit ongeval was te wijten aan de werknemer zelf. Hiervoor was de arbeidsinspectie ingeschakeld en tot deze conclusie gekomen. Gelukkig mocht deze werknemer na zijn herstel wel weer op de werkvloer terug keren, maar dat had ook geheel anders af kunnen lopen.