Neem eens een kijkje bij Xterior!

Xterior

Xterior

Een tijdje terug vertelde een vriendin van mij me over Xterior. Zij had hier tijdens haar werk over gehoord en was er ongelofelijk over te spreken. Toen mijn baas mij vroeg om naar nieuwe zonwering op zoek te gaan, ben ik dan ook meteen op hun website gaan kijken. Hier kwam ik er al snel achter dat het aanbod ongelofelijk groot was. Daardoor kon ik niet direct een keuze maken en heb ik om advies gevraagd bij hen. Ik kon gemakkelijk bellen en tijdens dit gesprek werd mijn naar al onze wensen en eisen gevraagd. Ook het budget kwam aan bod, want dat is natuurlijk ook erg belangrijk. Wij hebben uiteindelijk gekozen voor hele simpele, want dit zou het mooiste staan bij ons terras.

Echt helemaal top!

Xterior

Uiteindelijk heb ik bij Xterior een ongelofelijk grote bestelling geplaatst. Wij ontvingen deze al na ongeveer anderhalve week, dus wij hebben hier helemaal niet lang op hoeven te wachten. Dat was heel erg fijn, want het mooie weer begon al een stuk eerder dan wij hadden verwacht. Daardoor heeft iedereen nu lekker in de schaduw kunnen zitten terwijl zij aan het genieten waren van de warmte. De kwaliteit voelt ongelofelijk goed aan en wij verwachten dat wij hier een lange tijd mee kunnen gaan doen. Daardoor is dit meer een investering dan een uitgave en vinden wij het dus ook niet erg om hieraan geld uit te geven. Wij kunnen dit bedrijf echt aan iedereen aanraden, dus neem hier snel eens een kijkje!