Kennisplatform voor ondernemers

Kennisplatform

Het kennisplatform voor ondernemers heeft mij veel geleerd. Het moment dat ik met mijn bedrijf was begonnen, ben ik op zoek gegaan naar informatie. Veel informatie haalde ik makkelijk van het internet af, maar op een paar vragen kreeg ik geen antwoord. Omdat ik net pas in het zakenleven ben binnen gestapt en alles van het begin af aan goed wilde doen heb ik mij aangesloten bij het ondernemersnetwerk in Zuidoost-Brabant. Voor slechts €295,- per jaar kan ik gebruik hier van maken. Het is dan mogelijk om deel te nemen aan vier verschillende, maar inspirerende masterclasses. Ook kan ik gebruik maken om hier vacatures op te zetten of reclame te maken over mijn bedrijf. Tevens kan ik met andere ondernemers in contact komen. Kennisplatform

Dankzij het kennisplatform veel klanten kunnen werven

Doordat ik mij het ingeschreven op het platform van de MKB Eindhoven, ben ik heel veel andere ondernemers tegen gekomen. Hier heb ik veel tips van gekregen en die heb ik in de praktijk kunnen toepassen. Ook heb ik mijn bedrijf hier kunnen presenteren en dat heeft veel vruchten afgeworpen. Het is zeker de moeite waard om je hier op dit platform in te schrijven. Je kan er veel voordeel uit halen en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten. Je krijgt voor deze inschrijving heel veel voor terug en daar ben ik bijzonder blij mee.

Maak ook kennis met MKB Eindhoven en het platform. Bekijk de mogelijkheden op de website, of neem direct contact op met een groeimentor.  Kennisplatform