Is het nog interessant om in Ripple te investeren?

Na een zeer succesvol 2017 heeft Ripple een grote crash ondergaan begin 2018. Als we kijken naar het verleden van cryptocurrency dan is dit een normaal verloop dat jaarlijks terugkeert. Ripple zet sinds de crash een stabiele stijging en groeit langzaam door. Mocht je je XRP mid 2017 hebben gekocht dan stond je tijdens de crash van Ripple nog steeds in de groene cijfers.

Voor degene die voor een Buy and Hold strategie zijn gegaan heeft aan XRP tot nu toe dus een goede investering. XRP staat Q1 2018 al een lange tijd ver onder een mogelijke waardering. En zou in 2018 theoretisch gezien nog flink kunnen stijgen.

Ripple is vooral een goede investering, omdat het speciaal gemaakt is voor consumenten en banken. Ze willen namelijk de payment provider zijn tussen banken en consumenten.

Daarom hard hun best om bij zoveel mogelijk banken bekend te worden. Door te focussen op het bestaande betalingssysteem zou Ripple sneller in gebruik genomen kunnen worden dan andere cryptocurrencies die juist tegen de banken strijden.

Ripple kopen bij Bitvavo

De website oogt simpel, maar dit vinden wij juist wel fijn. Mensen die net beginnen met cryptocurrency hebben geen behoefte aan teveel poespas. Zij willen gewoon snel en simpel een cryptovaluta kopen. Je kan een account aanmaken door op registreren te drukken.

Daarna vul je enkele gegevens in en dien je deze te bevestigen. Aan te raden is om het volledige verificatieproces te doorlopen. Tot 2500 euro is dit echter niet verplicht. Mocht de koers echter explosief stijgen van een munt, dan wil je natuurlijk wel volledig geverifieerd zijn om zonder limiet te (ver)kopen.  Dit proces bestaat uit:

Identificatiebewijs of paspoort verifiëren (bij ons binnen enkele uren, soms direct gekeurd)
Telefoonnummer verifiëren met een sms-code
Bankrekening te verifiëren door 1 euro over te maken. Deze kan je later weer gebruiken om cryptovaluta te kopen bij Bitvavo.

Maak daarom vandaag nog een account bij www.bitvavo.com aan.