Is een Woolrich winterjas het geld waard?

Ben je op zoek naar een goede winterjas als cadeau voor jezelf, een familielid of kennis?   Je hebt nu vast een aardig budget, wilt dat ze het voor een lange tijd kunnen dragen, maar kan maar niet de juiste vinden. Dan ben je een Woolrich winterjas tegengekomen, maar je weet het nog niet zo zeker. Is het het waard om zo een dure jas te kopen?  Om de puzzelstukjes in je hoofd een plek te geven, zijn hier een aantal belangrijke eigenschappen van deze specifieke winterjassen.

Kwaliteit  tegenover prijs

Vergeleken met de winterjassen uit de snelle productie, is de Woolrich winterjas helemaal zelf geproduceerd. Dit komt natuurlijk terug in de prijs, maar dat betekent niet dat het niet waard is. De jassen zijn namelijk gevuld met volledig zelfgemaakte eendendons, dat als geen andere vulling beter isoleert. Andere materialen die worden gebruikt zijn een mix van katoen en nylon, met een teflonlaag dat beschermt in wind en water. Zo voelt het alsof je omhuld bent door een donzen wolk, terwijl het daarbuiten aan het losgaat van de onweer.

De stijl is tijdloos

Heb je super leuke jassen gekocht, maar zijn ze nu niet meer zo gaaf omdat ze uit de mode zijn? Met jassen bij Woolrich zal je dit probleem niet krijgen, omdat deze producten allemaal tijdloos zijn. Ze zullen een lange tijd deel uitmaken van je garderobe. Ook als je kledingstijl verandert, kan je deze nog steeds combineren. Het is daarom ook ideaal om aan te schaffen voor iemand anders, omdat het bij elke stijl past. Al weet je niet zeker  wat ze leuk zouden vinden, dan kan je in ieder geval een veilige keuze kwa stijl maken. Daarnaast valt de maat van de jassen zoals de gewoonlijke kledingmaat. Dat geeft meer zekerheid over dat de pasvorm goed zal zitten en de kans dat je terug moet sturen is kleiner.