Invoice factoring werkt echt!

Invoice factoring, hier werk ik sinds een tijd mee en ik ben hier zeer tevreden over. Daarom laat ik mijn reactie hierover achter op dit blog. Want ik weet zeker dat ik vele ondernemers blij kan maken als ik zeg, dat de zorgen om je debiteurenadministratie verleden tijd kan zijn. Zelf ben ik zzper en ik kan het mij niet veroorloven als een klant van mij te laat de betaling voldoet. Zeker wanneer dit een grote klus betreft. Daarom ben ik eens wat informatie hierover gaan op doen op het internet. Toen ik uit kwam op de website, finqle.nl kreeg ik al snel een goed gevoel hierbij. Want zij kunnen namelijk deze hele zorg compleet uit handen nemen dankzij invoice factoring. (De freelancer of de ondernemer in MKB is hiervoor ook aan het juiste adres.)

Invoice factoring

Invoice factoring, hoe gaat het in zijn werk?

Invoice factoring werkt als volgt, nadat je bent aangemeld kun je de factuur van jouw debiteur uploaden via de website. Vervolgens zal Finqle deze factuur van je overnemen en deze aan jouw uitbetalen. Je kunt zelfs binnen 24 uur het bedrag al op je rekening zien. Vanaf dat moment is het de zorg van Finqle om achter jouw debiteur aan te gaan. Hiervan wordt je uiteraard op de hoogte gehouden en jij hoeft enkel maar verder te gaan met ondernemen.

Voor mij scheelt dit enorm veel tijd en ook de zorg om mijn verdiende geld. Daarom hoop ik nog jaren gebruik te kunnen maken van deze dienst. Want mijn hele debiteurenadministratie is op orde en ik hoef er eigenlijk niets voor te doen. Heb ik je nieuwsgierig gemaakt? Neem dan zelf eens een kijkje op de website. Je zal snel zien dat ik niet voor niets deze aanrader achter laat op dit blog. Want goede tips die zijn er immers om te delen toch?

Finqle