Hulp bij financiering bedrijf

hulp bij financiering bedrijf

Je bent van plan om een eigen bedrijf te gaan beginnen, dan is hulp bij financiering bedrijf zeker een uitkomst. Vaak weet je als beginnende ondernemer niet waar je moet beginnen. Het probleem is niet zo zeer om iets op papier te zetten, hoe jouw bedrijf eruit moet gaan zien. Het is meer een probleem hoe je alle kosten kan gaan betalen, wanneer er nog geen geld binnen komt.

Vaak maak je een plan als jij een eigen zaak gaat beginnen. Eigenlijk is dit plan, in de volksmond een ondernemersplan, een must. Hierin moet duidelijk beschreven staan wat jouw doel is met het eigen bedrijf. Je moet dit zo goed kunnen onderbouwen, dat iedereen meteen met jou in zee wilt gaan.

hulp bij financiering bedrijf

Waar kan je aankloppen voor hulp bij financiering bedrijf

Omdat ik al jaren het plan had om een eigen bedrijf te starten heb ik bij Claassen, Moolenbeek & Partners, CM&P , aan de bel getrokken. Hier werken diverse adviseurs die mij goed op weg kunnen helpen. Zo weten zij welke stappen er allemaal genomen moeten worden, voordat ik bij een bank kan aankloppen voor het aanvragen van een lening. Banken krijgen dagelijks veel aanvragen voor het verstrekken van een krediet en daarom zijn de eisen aangescherpt.

Omdat ik eigenlijk niet wist wat mij allemaal boven het hoofd hing, heb ik eerst een adviesgesprek aangevraagd. Hier werd mij verteld hoe ik alles het beste aan kon pakken, om een goed bedrijf neer te zetten. Een bedrijf die in het begin van de opening al flink zal groeien. Iedere ondernemer droomt daarvan en daarom wilde ik er alles eruit halen om een geweldig bedrijf neer te gaan zetten.

Al het begin is moeilijk

Met vallen en opstaan ben ik beter geworden. Mijn start van mijn eigen bedrijf heeft veel haken en ogen gehad. Zo was de bank het er in eerste instantie niet helemaal mee eens om mij aan een financiering te helpen om mijn nieuwe bedrijf op te gaan zetten. Gelukkig heeft daar de adviseur van CM&P mij bijzonder goed mee geholpen. Had ik hier alleen voor gestaan, dan was mijn business plan meteen van de baan geschoven.

hulp bij financiering bedrijf

Verschillende financieringen

Er bestaan verschillende financieringen en daar kan de adviseur van CM&P zeker meer over vertellen. Dit bedrijf bestaat al vanaf 1983 en is destijds opgericht door Eduard Claassen en Coen Moolenbeek. Inmiddels heeft dit bedrijf 30 kantoren door heel Nederland. De start van dit bedrijf in 1983 is best wel interessant om te lezen. Hiervoor kan je het beste zelf op deze website gaan kijken. Hier is het verhaal te vinden over het begin van Claassen, Moolenbeek & Partners.

Inmiddels heb ik mijn eigen bedrijf al op kunnen starten en de zaken lopen goed. Dankzij de adviseur van het bovenstaande bedrijf, die mij bijzonder goed hebben geholpen met het aanvragen van een financiering. Want zonder deze hulp had ik mijn plan om een eigen bedrijf op te starten allang van tafel geveegd. Gelukkig heb ik door deze adviseur een heel andere kijk op het ondernemerschap gekregen.