Hoe zorgt u dat uw internationaal transport naar Spanje goed geregeld wordt?

Bent u op zoek naar een eenvoudige manier om goederen van A naar B te verzenden. En daarbij ook nog de grenzen van Nederland te passeren? Kortom: zoekt u internationaal transport naar bijvoorbeeld Spanje? Onlangs hadden wij internationaal transport naar Spanje nodig. Het is namelijk zo dat wij jaarlijks met onze motorvereniging een internationale reis organiseren. Het idee is dat we de motoren die we hebben op transport zetten naar een bestemming. Vervolgens vertrekt onze bemanning per vliegtuig naar de plaats van bestemming en vanuit daar pakken wij de motoren en trekken we het land in. Voorgaande jaren hebben we reizen gemaakt naar onder andere Noorwegen, Rusland en Italië. Omdat de meeste leden van onze motorvereniging 50 jaar of ouder zijn, hebben velen van de rijders niet meer de conditie om hele lange reizen te maken. Althans, niet wanneer deze reis vooraf gaat aan de échte reis. De eerste kilometers zijn namelijk vooral rechtdoor over snelwegen. Dit jaar was de bestemming van onze reis Spanje, vandaar dat wij internationaal transport Spanje nodig hadden. Normaal gesproken werken wij met een vaste koerier, maar omdat deze dit jaar niet naar Spanje reed waren wij genoodzaakt te zoeken naar ander internationaal transport Spanje. We hebben op het internet gezocht naar verschillende bedrijven die dit doen en hebben verschillende offertes opgevraagd. Uiteindelijk hebben we een scherpe offerte aangeboden gekregen vanuit bta-international.com . De offerte die ons werd aangeboden voor internationaal transport naar Spanje was keurig, en de wensen .die wij hadden werden door dit bedrijf zonder problemen gehonoreerd. Omdat dit via bta-international.com zo soepel verliep en de communicatie ook erg prettig was, hebben we besloten om met deze partij in zee te gaan voor het internationaal transport naar Spanje dat we nodig hadden.

Internationaal transport naar Spanje en Portugal

Naar internationaal transport naar Spanje, verzorgd dit bedrijf ook internationaal transport naar Portugal. Op de website was terug te lezen dat het bedrijf veel ervaring heeft met het land, de cultuur van het land. Dat kan in sommige situaties bijvoorbeeld bij grenscontroles erg prettig zijn. Uit ervaring weten wij vanuit onze andere reizen dat dit soms ook een lastig punt kan zijn. En als motorvereniging zaten wij absoluut niet te wachten op vertraging tijdens onze reis. Zeker niet omdat de reis nog stond te beginnen. Daarom hebben wij uiteindelijk met deze partij zaken gedaan en daar hebben wij geen spijt van gehad. We hebben uiteindelijk een hele prettige en zorgeloze vakantie gehad. Het internationaal transport naar Spanje heeft hier in de start en afsluiting van de vakantie aan bijgedragen.

Bent u nieuwsgierig hoeveel kosten het bedraagt?

Bent u benieuwd hoeveel het u gaat kosten om iets te vervoeren van Nederland naar bijvoorbeeld Spanje? Gaat u dan eens:

  • Naar de bta-international
  • Invoeren wat u wilt vervoeren en vanaf waar
  • Uitrekenen hoeveel geld u kwijt bent om een internationaal transport naar Spanje te verzorgen via dit bedrijf

Wij zijn er blij met de samenwerking die we met dit bedrijf hebben ervaren en hopen dat u net zo goed als ons geholpen zult zijn. Kijk snel even op de site.