Het gebruiken van raamfolie voor je bedrijf

muurstickers

Raamfolie kun je als bedrijf of organisatie gebruiken voor verschillende doeleinden. Vaak zijn de belangrijkste redenen voor het gebruiken van raamfolie: Het tegengaan van inkijk, als een vorm van decoratie, om reclame te maken of voor marketingdoeleinden en om informatie tegen zoals bij leegstaande panden. 

Grote ramen zijn vaak erg mooi omdat er veel natuurlijk licht binnenkomt. Een groot nadeel hiervan is dat er dus ook ontzettend veel inkijk is, vooral als je op een locatie zit waar veel mensen langslopen. Om wat meer privacy te creëren, wat klanten ook vaak kunnen waarderen, is het plaatsen van raamfolie erg handig. 

Je kunt kiezen uit wit of transparant vinyl, dit is de beste optie mocht je graag een afbeelding hierop laten drukken en dit voor langere tijd willen laten zitten. Daarnaast heb je ook nog statisch vinyl of YUPO tako. 

muurstickers

Raamfolie als decoratie

Raamfolie kun je op je ramen plakken als decoratie. Kies hiervoor een mooie afbeelding die bij je bedrijf past. Zo kun je makkelijk en snel je bedrijf een andere uitstraling geven. Ook is het mogelijk om raamfolie te laten maken die je kunt wisselen. Zo kun je van tijd tot tijd iets anders op het raam plakken. Tijdelijk raamfolie wordt gemaakt van statisch vinyl of YUPO tako. Hierbij is statisch vinyl vaak verkrijgbaar in een witte kleur en transparant. YUPO tako is alleen leverbaar in het wit. Deze twee opties zijn erg handig tijdens de feestdagen als je wat anders voor de ramen wilt.