Haal het meeste uit jezelf en je onderneming via een ondernemerscoach

Ondernemen is een vak apart. Je kunt nog zoveel economische tekstboeken hebben bestudeerd en alles weten over debiteuren en crediteuren, al dan niet dankzij de sketches van Jiskefet, maar dat alles maakt je nog geen goede ondernemer. Ondernemen vraagt om een bepaalde mindset, maar het probleem is dat die mindset verschilt per onderneming, per fase waar je in zit qua groei en ontwikkeling van je onderneming en de doelen die je voor jezelf hebt gesteld met je onderneming. Kennis van ondernemen is een ding, maar de ervaring en de know-how is niet iets dat je niet per se kunt leren in de schoolbanken. Je moet op den duur dus gewoon gaan ondernemen, maar als je niet met de juiste instelling aan de slag gaat en bijvoorbeeld niet de daadkracht bezit om risico’s te nemen, dan is de kans groot dat je op de korte of lange termijn zult falen. Het is daarom geen slecht idee om een ondernemerscoach van De Reus Coaching in te schakelen. De ondernemerscoach is in staat om te voorkomen dat je in de gebruikelijke valkuilen kukelt. Het is zeker niet zo dat een dergelijke ondernemerscoach je via langdurige seminars vertelt hoe je moet ondernemen. Ondernemen leer je door te doen. Maar de ondernemerscoach kan je wel vertellen in welke fase je zit met je onderneming en wat je moet doen (of juist niet moet doen) om deze fase goed door te komen en verder te groeien. Een ondernemerscoach is er ook om je mindset aan te passen waar dat nodig is. Soms moet je durven om te ondernemen, om door te zetten en soms moet je gas terug nemen. Het is ook maar net in welke fase je zit. Denken op de lange termijn kan dan ook heel goed zijn. Als je net begint wil je misschien geen risico’s nemen, maar aan de andere kant kom je nooit verder als je die sprong in het diepe niet waagt. Uiteraard zijn dit soort zaken ook weer situatie specifiek en moet je ook kijken naar de economie. Tijdens een pandemie zoals we die op dit moment hebben, is het bijvoorbeeld misschien niet handig om flink veel te gaan investeren wetende dat de omzet door de cisis beperkt zal zijn. Een ondernemerscoach kan je door zulke lastige situaties loodsen wetende wat er nodig is voor een ondernemer in jouw situatie. 

Haal het meeste uit jezelf en je onderneming via een ondernemerscoach

Schakel de ondernemerscoach in via dereuscoaching.nl

Mocht je gebruik willen maken van de diensten van deze ondernemerscoach, dan kun je via de site van dereuscoaching.nl contact opnemen. Je kunt de site ook gebruiken om van te voren alvast wat meer te weten te komen over de ondernemerscoach Jan de Reus. Vervolgens kun je direct een afspraak inplannen voor een eerste gesprek, zodat je de mogelijkheden met de coach kunt verkennen.

Ontdek wat Jan de Reus voor jou kan betekenen

Op de site vind je veel informatie over wat de coach voor jou kan betekenen. Je vind er ook enkele redenen die ertoe kunnen leiden dat je een coach nodig hebt. Denk bijvoorbeeld aan: 

  • Vermoeid of opgebrand
  • Uitgekeken zijn op wat je doet
  • Zoekende naar betere aansluiting team