Fabius Opleidingen

Fabius opleidingen

Fabius opleidingenFabius opleidingen staat al meer dan 30 jaar aan de top als het gaat om kantoor- en boekhoudopleidingen. Zij bieden kwalitatief goede opleidingen aan waarmee je gegarandeerd een waardevol diploma behaalt. Hierdoor kun je je onderscheiden op de arbeidsmarkt en je eventueel specialiseren in jouw vakgebied. Fabius vindt persoonlijke aandacht en begeleiding belangrijk en ze weten zich dan ook echt te onderscheiden door kleine klassen samen te stellen. Daarom zijn de lessen interactief en leer je snel. Dit zorgt ervoor dat meer dan 90% van de oud-cursisten Fabius Opleidingen aanbeveelt. Ben jij benieuwd of Fabius een geschikte opleiding voor jou heeft of heb je interesse in een cursus? Neem eens een kijkje op de website om alle opleidingen te bekijken!

Opleiding Projectmanager behaald bij Fabius Opleidingen

Ik ben zelf erg blij dat ik de stap heb gezet en me heb ingeschreven bij Fabius Opleidingen. Ik heb gekozen voor de opleiding Projectmanager want dit leek mij een goede aanvulling op mijn mbo opleiding in toerisme. Mijn droom was om met mijn diploma van Fabius aan de slag te kunnen in de evenementenbranche. Het leek mij namelijk erg leuk om bij een evenementenbureau te werken en verschillende projecten op te zetten.

Fabius opleidingenAl snel bleek dat de opleiding Projectmanager voor mij de juiste keuze was. De opleiding was erg afwisselend en interessant. De opleiding duurt in totaal 12 maanden en ik heb dit goed kunnen combineren met mijn werk. Ook moet je tijd overhouden om huiswerk te maken. Voor mij was dit geen probleem. Ik was dan ook erg gemotiveerd om zo snel mogelijk mijn diploma te behalen!

Zet nu ook die eerste stap!

Inmiddels heb ik mijn diploma van Fabius Opleidingen al een tijdje op zak en heb ik een hele leuke baan gevonden. Ik ben enorm blij dat ik toch voor mezelf heb gekozen en er gewoon voor ben gegaan. Het is misschien best eng om deze stap te zetten en je moet er ook wat voor over hebben, maar ik kan het echt aanraden. Het is een investering in jezelf en in jouw toekomst!