Eindelijk ga ik een BHV cursus volgen

BHV cursus volgen

BHV cursus volgenEen BHV cursus volgen is iets wat ik al langere tijd wilde, maar waar het nooit van kwam. Dit is namelijk niet echt iets wat jij als particulier zelf doet. Het is namelijk best een uitgave en alleen maar handig tijdens werktijd. Daarom was ik ook ongelofelijk blij dat mijn leidinggevende mij vroeg of ik deze taak wilde overnemen van een collega. Die gaat over een tijdje met pensioen en daarom is hij gaan kijken wie een goede vervanger zou zijn. Ik heb vaak aangegeven dit graag te willen, dus hij heeft mij toen direct in overweging genomen. Ik keek er onwijs naar uit om het te gaan doen en kon bijna niet meer wachten. Gelukkig had G4s op hele korte termijn nog plek voor mij en heeft het uiteindelijk maar 4 weken geduurd. 

Een vervol

BHV cursus volgen

Toen ik eenmaal de BHV cursus ging volgen, was ik best wel zenuwachtig. Ik weet niet hoe het kwam, maar ik denk doordat ik hier al langere tijd naar had uitgekeken. Het verliep allemaal heel erg goed en het was leuk om te doen. Ik weet nu veel meer over de manieren die ik moet toepassen in bepaalde situaties. Toch zou ik ook nog graag meer weten over EHBO, want dat lijkt mij ook leuk. Daardoor kan ik ook mensen behandelen met verwondingen en dat vind ik interessant. Zo wil ik ook al mijn hele leven eigenlijk weten hoe ik iemand moet reanimeren. Daarom heb ik over een tijdje een datum geprikt waarop ik deze cursus ga doen.