Een voordelige gift voor bezoekers

aansteker bedrukken

Omdat aansteker bedrukken erg voordelig zijn in aanschaf, zijn ze ook perfect om weg te geven aan bezoekers. Je kunt er eenvoudig een promotieactie mee houden in een winkelcentrum en de aanstekers weggeven aan voorbijgangers. Op deze manier heb je snel een groot bereik met de naam van je bedrijf, of de dienst die je levert. Aan het eind van de dag heb veel mensen kennis laten maken met je bedrijf, en heb je een voordelige campagne gehouden.

aansteker bedrukken

Je promotie blijft onder de aandacht

Promoot je bijvoorbeeld op internet dan moet je blijven investeren om je advertenties zichtbaar te houden, met bedrukte aanstekers heb je maar een keer een uitgave. Omdat er lang gedaan wordt met de aansteker, komt de aansteker op verschillende plaatsen en ziet men de naam overal. Gelukkig heeft iedereen tegenwoordig een smartphone, zodat direct naam je bedrijf kan worden gegaan om de website of webshop te bekijken. Wil je ook voordelig, maar vooral lang genieten van je promotie denk dan aan de aanstekers.

Snel geleverde aanstekers

Wil je op het laatste moment nog aansteker bedrukken ter promotie, dan zijn er in de webshop van aanstekers.nl een aantal soorten aanstekers die snel kunnen worden geleverd. Natuurlijk kunnen deze aanstekers ook gewoon worden bedrukt met een leuke tekst of afbeelding zoals alle andere modellen, het voordeel is dat deze aanstekers zeer snel kunnen worden geleverd. Na ontvangst kun je er direct mee promoten op de beurs, of de aanstekers gebruiken voor andere soorten reclame.