Een grote schoonloopmat huren

grote schoonloopmat huren

Wij gaan een grote schoonloopmat huren. Omdat wij eerdaags een evenement binnen ons bedrijf hebben, leek het ons verstandig om onze hal hiervoor aan te kleden. Wij hebben namelijk een zeer grote hal en deze is best wel kaal om te zien. Vaak als hier mensen met hakken lopen, hoor je het door het hele bedrijf galmen. Normaal hebben wij al een mat voor de deur liggen, maar deze is niet echt ideaal. Vooral omdat het al een paar keer is gebeurd dat hier mensen overheen vielen, hebben wij maatregelen moeten treffen.

grote schoonloopmat huren

Voordelen van een grote schoonloopmat huren

Vanaf het moment dat wij via Lavans een mat hadden besteld, is deze zeer snel geleverd. Voordeel is dat wij deze konden huren, dus op elk moment kon deze weer ingeleverd worden. Voordelen hiervan is dat wij totaal geen omkijken hebben naar deze mat. Het schoonmaken wordt ook volledig door Lavans geregeld. Zodra de ruil gaat plaats vinden wordt de vuile mat opgehaald om plaats te maken voor een schone mat. Voordeel hiervan is dat er altijd een schone mat aanwezig is. Dit staat beter voor het aanzien van jouw bedrijf.

De mat die wij nu in de gang van ons bedrijf hebben liggen, daar hebben wij al veel positieve reacties op gehad. Reacties van medewerkers, maar ook van klanten. Ook de mat die buiten ligt, daar hebben wij een vervanging voor genomen. Nu kunnen er geen mensen meer vallen want deze mat ligt vast op de grond.