Een filmproductie laten maken

filmproductie laten maken

Van plan om een filmproductie laten maken, dan ben je hier aan het juiste adres. Elke ondernemer doet er alles aan om belangrijke informatie of wijzigingen zo snel mogelijk aan zijn personeel of klanten door te geven. Dit kan op diverse manieren. Denk aan de mail, een brief of mondeling. Vaak worden er speciale vergaderingen georganiseerd om een belangrijke mededeling door te geven. Echter is hier vaak uit gebleken dat zodra de medewerkers deze ruimte weer verlieten, de helft van wat er besproken was, alweer was vergeten. Ook met het versturen van mailtjes krijg je vaak te horen dat deze niet is aangekomen. Daarom hebben wij als bedrijf een hele andere aanpak gekozen.

Samen met Cinema43 een filmproductie laten maken

Door middel van een film, laten wij aan onze medewerkers diverse belangrijke zaken weten. Deze film is samen met Cinema43 gemaakt. Natuurlijk zijn hier diverse afspraken voor gemaakt, voordat zij daadwerkelijk aan de slag konden gaan. Want elk detail moest goed worden overgebracht.

Het resultaat is geweldig. Ook bij het personeel is dit blijven hangen. Iedereen heeft het over de film die wij hebben laten zien. Een film met heel veel belangrijke informatie over ons bedrijf, maar met grote gevolgen. Het stukje waar diverse medewerkers aan bod kwamen was ook erg interessant. Op een zeer eenvoudige manier een groot publiek kunnen bereiken, dat is wel een heel groot pluspunt. Elk bedrijf kunnen wij Cinema43 dan ook aanraden.