Drijfverentest meemaken

Drijfverentest

Nooit eerder had ik van een drijfverentest gehoord, tot heden. Iedereen weet als het goed is wel wat er met de drijfveren bedoelt wordt. Maar wanneer je het over een test hebt is dat een heel ander verhaal. Via Coerage hebben wij inmiddels kennis gemaakt met deze test. De persoon die hierachter zit is Paulette van Hezik. Zij heeft zich gespecialiseerd in het trainen en coachen van mensen en teams.

Ons team heeft jarenlang samen gewerkt en altijd tot de beste resultaten gekomen. Helaas was daar de afgelopen maanden verandering in gekomen. Er waren meerdere irritaties ontstaan op de werkvloer.

Drijfverentest

Door de drijfverentest zijn wij weer een team

Nadat er was besloten om samen naar een coachingssessie te gaan, zijn wij bij Coerage terecht gekomen. Zelf heb ik meerdere trainingen gehad, maar nog nooit ééntje waar paarden de hoofdrol in spelen. Deze paarden zijn als het ware een spiegel en op deze manier leer jij jouw innerlijke wereld kennen.

In het begin vond ik het zelf een beetje onwennig. Want als klein kind had ik al een beetje angst voor paarden. Nu was het de bedoeling om een paard aan te raken. Naarmate de training volgde, merkte ik een duidelijk verschil. Ik voelde mij op de één of ander manier een stuk rustiger. Ook mijn collega’s hebben deze training als zeer positief ervaren.