Bureau verhoger; jouw ideale oplossing

Wil jij jouw bureau kunnen verhogen terwijl je aan het werk bent? Er zijn immers een hele boel mensen die werken achter een bureau. Je hebt traditionele bureaus waar je achter zit maar ook bureaus waar je achter staat. Beide hebben zo zijn voor- en nadelen en het kan goed zijn dat je graag afwisselt tussen deze dingen.

Voor de mensen die graag willen kunnen afwisselen hebben wij de oplossing zoals een bureau verhoger.

De StandUpBox

Een bureau verhoger is niet zomaar gevonden, maar met de StandUpBox ben jij voorzien. Deze handige en revolutionaire oplossing zorgt ervoor dat je gemakkelijk tussen een staande en zittende houding kunt wisselen.

Vouw de StandUpBox bureau verhoger gemakkelijk uit en plaats deze simpelweg op jouw werkoppervlakte. De StandUpBox is voorzien van schillende houders voor onder andere jouw laptop en tablet. Zo kun je elk apparaat gemakkelijk kwijt.

Bureau verhoger

Voordelen van staand werken

Misschien dat je gewend bent om zittend te werken. Maar wist je dat er verschillende onderzoeken zijn geweest die hebben aangetoond dat het afwisselen tussen zitten en staan een positief effect kunnen hebben op jouw prestaties? Zo zijn mensen die het afwisselen vaak creatiever en productiever.

Het afwisselen tussen zitten en staan heeft ook voordelen voor je lichaam. Doordat we te lang in een vaak verkeerde houding zitten krijgen we snel last van onze rug, schouders en nek. De StandUpBox zorgt er dus voor dat je naast productiever ook gezonder wordt!

Goedkoop en duurzaam

De StandUpBox bureau verhoger is gemaakt van gerecyclede houtvezels met een biologisch afbreekbare beschermlaag. Hierdoor is de bureau verhoger goedkoop in productie en duurzaam voor het milieu.

Met de vele voordelen van de bureau verhoger van StandUpBox kun je ervoor zorgen dat jij op een comfortabele en productieve nieuwe wijze te werk kunt gaan.