Bij mijn bedrijf was ClearPass de oplossing die we zochten

ClearPass

Heb je wel eens van ClearPass gehoord? Het is een goed te gebruiken systeem met onder andere beleid controle en rapportage in één. Het is mogelijk om alles vanuit één enkel platform aan te sturen. Het is dan nog eens toepasbaar op alle netwerken. Misschien is het ook wel wat voor jouw bedrijf? Er is maar één manier om daar achter te komen en dat is door met The Networkers in contact te komen. Zij kunnen je er dan alles over uitleggen en dat doen ze maar al te graag zodat je de opties in gaat zien.

Netwerk

ClearPass en jouw netwerk

RADIUS staat voor Remote Authentication Dial-in User Service, hier is ClearPass op gebaseerd, en dat is dan ook een bewezen technologie voor gebruikers authenticatie. Maar ook voor de toegang autorisatie voor netwerk resources. Een ander bijkomend voordeel is dat het schaalbare authenticatie heeft. Bij The Networkers ben je aan het juiste adres als je hier meer over te weten wilt komen. Bij hun werken alleen maar zeer ervaren vakmensen en die zijn continu op zoek naar kennis en vernieuwing.

IT

Door de uitbreiding van het bedrijf wilden we gebruik maken van een ander systeem. Uiteraard wilden we een betrouwbaar systeem, waar we ook het meeste uit konden halen. Tijdens onze zoektocht kwam ClearPass naar voren. Aangezien het systeem zoveel belovend leek, besloten we op contact op te nemen met iemand die er ervaring mee heeft. Hier kwam The Networkers naar voren. In eerste instantie wilden we meer informatie over het systeem en of het toepasbaar is voor ons bedrijf. Daar draaiden ze hun handen niet voor om. We werden stap voor stap meegenomen in het proces. Het is daarom ook een aanrader om contact met ze op te nemen. Kom er daarom nu achter wat zij jou te bieden hebben en doe er je voordeel mee!