Administratie opleiding

Happy Young Businesswoman Calculating Bill With Calculator

Wil je een administratie opleiding volgen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden bij Fabius opleidingen. Ze bieden opleidingen aan voor de functie van administratief medewerker op verschillende locaties. Fabius heeft namelijk ruim 50 locaties in Nederland waar de administratie opleiding gegeven wordt. Je hoeft maar een paar uur per week in de klas te zitten en dat hoeft niet ver van je huis te zijn. De administratie opleiding van Fabius bestaat uit 30 lessen. Je kunt die lessen iedere week volgen of twee keer per week. Je sluit de opleiding af met een examen en ontvangt dan een diploma.

Inhoudelijk

De administratie opleiding bestaat uit vijf onderdelen. Je begint bij het begin: de kantoorpraktijk. Hier leer je de belangrijke zaken over het werken op een kantoor. Daarna krijg je lessen in typvaardigheid. Het derde onderdeel zorgt dat je een basis legt in het omgaan met de programma’s van Microsoft Office. Daarna ga je dieper op de belangrijkste programma’s hiervan in: Word en Excel. Tot slot wordt er aandacht besteed aan bedrijfstaal en rekenen. Dat zijn de onderdelen die aan bod komen tijdens een administratieve opleiding bij Fabius.

Na de opleiding

Je hebt veel mogelijkheden om door te leren na deze opleiding. Bij Fabius geldt namelijk voor veel opleidingen dat je eerst deze administratie opleiding moet volgen. Daarmee leer je de belangrijke basis voor veel functies en opleidingen. Je kunt hierna bijvoorbeeld meerdere financiële, secretariële en commerciële opleidingen bij Fabius volgen. Ook is de administratie opleiding de basis voor de opleiding tot projectmedewerker en tot online marketing medeweker.